A Csillagpont Kft-t a rendszerváltást követően 1994-ben, négy magánszemély alapította. A fő tevékenysége kezdetektől fogva ipari automatizálási és villamos ipari termékek Disztribúciója.

A magyar tulajdonban lévő vállalkozás minőségi termékeket forgalmaz és az eltelt 30 év alatt a viszonteladói piac meghatározó szereplője lett, így az iparvállalatok, gépgyártó és kivitelező cégek fő beszállító partnerévé vált.

A piaci lefedettség és a folyamatos fejlődés eredményeként a legtöbb gyártó céggel közvetlen szerződéses viszony alakult ki. Ennek köszönhetően a kedvező árak, a naprakész műszaki információk és a rövid szállítási határidők biztosítottak.

  

 

A Csillagpont által forgalmazott széles termékkínálatból a 30 év tapasztalata alapján optimálisan összeállított raktárkészlet garantálja partnereink számára a működésükhöz szükséges termékeket.

A nem raktáron tartott anyagok rövid szállítási határideje a bejáratott beszállítói kapcsolatok által lehetséges, így a vevők gyors, rugalmas kiszolgálása megoldott.

A műszakilag felkészült kollégák segítik vevőinket eligazodni a gyártók bőséges kínálatában.

Sikereinkhez nagyban hozzájárul a szakmai tapasztalatunk, amivel partnereink munkáját tudjuk támogatni a napi ajánlatadási és műszaki tanácsadási feladatokban egyaránt.

 

Partnereink hosszútávú bizalma és vevőbarát üzletpolitikánk biztosítja számunkra, hogy lelkes csapatunkkal elérjük jövőbe mutató céljainkat.

You can not only enjoy the game at Abo Casino but also hit the big jackpot!