A Csillagpont Kft-t a rendszerváltást követően 1994-ben, négy magánszemély alapította. A fő tevékenysége kezdetektől fogva ipari automatizálási és villamos ipari termékek Disztribúciója.

A magyar tulajdonban lévő vállalkozás minőségi termékeket forgalmaz és az eltel 25 év alatt a viszonteladói piac meghatározó szereplője lett, így az iparvállalatok, gépgyártó és kivitelező cégek fő beszállító partnerévé vált.

A piaci lefedettség és a folyamatos fejlődés eredményeként a legtöbb gyártó céggel közvetlen szerződéses viszony alakult ki. Ennek köszönhetően a kedvező árak, a naprakész műszaki információk és a rövid szállítási határidők biztosítottak.

  

 

A Csillagpont által forgalmazott széles termékkínálatból a 25 év tapasztalata alapján optimálisan összeállított raktárkészlet garantálja partnereink számára a működésükhöz szükséges termékeket.

A nem raktáron tartott anyagok rövid szállítási határideje a bejáratott beszállítói kapcsolatok által lehetséges, így a vevők gyors, rugalmas kiszolgálása megoldott.

A műszakilag felkészült kollégák segítik vevőinket eligazodni a gyártók bőséges kínálatában.

Sikereinkhez nagyban hozzájárul a szakmai tapasztalatunk, amivel partnereink munkáját tudjuk támogatni a napi ajánlatadási és műszaki tanácsadási feladatokban egyaránt.

 

Partnereink hosszútávú bizalma és vevőbarát üzletpolitikánk biztosítja számunkra, hogy lelkes csapatunkkal elérjük jövőbe mutató céljainkat.